Draga deco, poštovani roditelji, poštovane komšije

Želim da Vam se zahvalim na velikom odzivu i na poštovanju odluke Skupštine stanara naše zgrade da Vam se izdvoje sredstva iz zajedničkog budžeta sa dodelu paketića. To je samo mali znak pažnje i zahvalnosti za Vašu dobrotu, neiskvarenost i naša težnja da izrastete u dobre ljude, poštene i sa velikim poštovanjem prema drugima, kako u našoj zgradi tako i u drugim delovima našeg okruženja.

Obraćam se u svoje lično ime kao Dragan, Vaš komšija i drug pa tek kao Predsednik Skupštine stanara sa željom da polako u zdravlju, radosti i veselju odrastate, lepo učite i trudite se da sa Vašom školicom dogurate što više, da postanete uzorni građani našeg društva i korisni Vašoj porodici a i našoj,tj. Vašoj zgradi. Budite zdravi, radosni i veseli u svakom trenutku a mi ćemo se truditi da Vas na ovakav ili možda neki drugi način uveselimo i učinimo što srećnijim i radosnijim.

Ovo je treća godina za redom kako dočekujemo Deda Mraza, delimo paketiće i pravimo mali zabavni program. Vas ne treba da interesuje ali želim da kažem Vašim roditeljima da i za ovakve svečasnosti postoji odbojnost među našim komšija. Žele da bojkotuju, da nađu sitnicu koja će da im smeta,da pitaju zašto je ovo ovako a nije ovako, itd,itd. Pošto na sastancima Skupštine stanara se okupi svega par komšija, želim ovom prilikom da se obratim Vama prisutnim i kažem sledeće: Naša zgrada je jedna od lepših na terutoriji opštine Rakovica, da smo dva puta za redom nagrađeni za najlepši ulaz i da ćemo taj stil zadržati i ubuduće. Voleo bih da me neko nasledi koji će isto tako imati volje i truditi se da ovo stečeno sačuva a i unapredi u još bolje i lepše. Meni mandat ističe u junu sledeće godine, pa ko zna možda će budući Predsednik ili možda opet ja budu snalažljiviji i sa novim idejama. Vi, draga dečice trudite se da Vaše roditelje uveseljavate svojim nestašlucima, svojim prvim rečima, svojim prvim peticama, svojim prvim desetkama a mi kao odgovorana Skupština stanara bi morali to da zapazimo pa možda jednog dana i vukovce, diplomirane inženjere, diplomirane pravnike,ekonomste nagradimo nekim novčanim iznosom, ili sličnom nagradom.

I na kraju, još jednom hvala i SREĆNA VAM NOVA 2016. GODINA sa željom da budete i da budemo i mi sa vama svi zdravi, veseli i radosni bez mržnje prema drugima već da gajimo i razvijamo samo ljubav i pažnju. Živeli.

Dragan Andrić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *