Konkurisali smo i za najlepši ulaz na teritoriji naše opštine. Konkurs je raspisalo JP “Gradsko stambeno“. Činjenicom da smo zaista puno uradili na ulepšavanju našeg ulaza u zgradu, zamenom dotrajale interfonske opreme, postavljanjem novih ulaznih vrata, novim i savremenim video nadzorom, novom rasvetom itd. morali smo i da uđemo u uži izbor za dodelu laskave titule.

Ljudi iz „Gradskog stambenog“ su sagledali sve činjenice, sve lepote koje smo mi kao Skupština stanara uradili i doprineli da bi naš ulaz bio jedan od najboljih i doneli jednoglasnu odluku da naš ulaz ponese tu titulu. Dobili smo jako veliki broj poklona koje su nam devojke iz JP “Gradsko stambeno“ lično donele i uručile u našoj zgradi.

Povelja koja označava da smo mi najbolji i najlepši na našoj opštini nas čini srećnim i radosnim a naša dečica uživaju u dobijenim poklonima razmišljajući da će i ona jednoga dana nastaviti našim putem. Hvala svim našim stanarima jer da nije svih nas ovakve povelje i ovliki pokloni ne bi ni stigli u našu zgradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *