10. septembra naša zgrada je pustila jedan od predviđena dva lifta u probni saobraćaj. Stanari su oduševljeni novom, kako kažu svetskom kabinom. Deca su iznenađena i presrećna pa svoje roditelje teraju da ih voze od prizemlja do 15-og sprata. Muzika je uključena pa i taj detalj poboljšava užitak samog putovanja. Radnici koji su izveli i još uvek izvode radove na drugom liftu ne skrivaju zadovoljstvo svojim delom. “ES liftovi„ kao izvođačka firma je dala veliki doprinos da naša zgrada bude svrstana među prve, ako ne i prva zgrada od 15 spratova u ovom delu grada koja je uradila potpuno nove liftove, sa novim kabinama od inoksa, sa potpuno digitalnom komandom i frenkventnom regulacijom pogona. Da se ne bi hvalili samo rečima pokazaćemo nekoliko slika.

Napominjemo da su svi radovi obavljeni i još uvek se obavljaju iz sopstvenih sredstava i bez ičije novčane pomoći. Obraćali smo se i Gradskom stambenom i opštini i gradu ali niko nije imao razumevanje za naše zahteve.
Naša zgrada je u mnogo čemu posebna, a to svi u okolini znaju tako da već sutra 12.9.2013. godine dolaze drugi majstori koji počinju radove na zameni starih interfona sa novim i modernijim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *