Od 1.juna 2013. i zvanično naša zgrada nije u sistemu JP „Gradsko stambeno“ po pitanju održavanja liftova. Juče su odgovorna lica iz „Gradskog stambenog“ dolazila i zvanično isključila sva tri lifta. Cilindre sa brava ulaznih vrata u liftovska postrojenja su skinuli i time simbolično „okončali naše druženje“.
Ovim putem bih se zahvalio JP „Gradsko stambeno“ a posebno organizacinoj jedinici u Borskoj br.40 i njenim referentima na dosadašnjoj saradnji i pohvalio njihovo zalaganje oko naših problema sa liftovima. Nadam se da naš izlazak neće uticati na njihov dalji rad i napredak u ostvarivanju svojih ciljeva. Naš postupak može da posluži kao primer drugima a savet od nas mogu uvek dobiti putem e-maila, telefonskim putem ili lično.
Mi, kao ozbiljna Skupština stanara ne bismo ništa postigli a da nismo prepoznatljivi po ažurnosti i odlučnosti tako da smo već našli adekvatnu zamenu za JP „Gradsko stambeno“ i od 1.juna 2013.godine naše liftove će održavati preduzeće „Elektro spektra“. Nismo čekali ili napravili ni jedan dan pauze a da naši stanari ostanu bez ispravnih liftova.
Naš plan a i odluka komisije koja je izabrana da od svih ponuda pristiglih za modernizaciju liftova izabere najprihvatljiviju, odnosno najprihvatljivije preduzeće za nas je odabrala baš ovo preduzeće. Odlučili smo da u prvoj fazi uradimo rekonstrukciju, popravku i modernizaciju dupleks liftova, tj. dva mala putnička lifta. Ugovor će biti potpisan za par dana tako da će i radovi uskoro krenuti.
Sve stanare naše zgrade kao i goste koji budu dolazili kod nas molim za strpljenje i razumevanje jer će biti situacija i dana kada će raditi samo jedan lift.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *